2014-01-08

Spotifyhitler

Jag har alltid varit väldigt intresserad av musik. Att leta efter dom där låtarna som får en att känna saker, det är det viktiga. Vare sig det är pepp eller depp. I högstadiet la jag en stor del av barnbidraget på rocks i Eskilstuna, köpte nog minst 3 cd-skivor i månaden. Det var där jag upptäckte Håkan Hellström, The Hives, Mando diao, Marit Bergman och all den härliga svenska pop och rockmusiken som jag fortfarande avgudar.

Det här med att köpa skivor har jag dock numera blivit väldigt dålig på men musiken har jag inte slutat älska för det. Istället för att bläddra bland alla albums på rocks sitter jag numera hemma och knåpar ihop spellistor på Spotify, detta FANTASTISKA program. Såklart så saknar man vissa låtar men vad sjutton. Man upptäcker ju så mycket nytt och det är så himla kul. För tillfället har jag 60 (!!?) stycken spellistor på spotify, jag kan erkänna att jag också tycker det är ett helt sjukt beteende att skapa så många, men jag tycker ju att det är så himla roligt,  så vad sjutton.


Pga mängden spellistor har det blivit lite smått omöjligt att hitta den man vill lyssna på så igår fixade jag helt enkalt alla listor i bokstavsordning, som att jag inte kunde bli mer spotifyhitler.

Min spotify hittar ni här


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar